Redirectioneaza sau doneaza

Formularul 230 Cerere privind destinația sumei reprezentand  până la 3,5% din impozitul anual datorat

 

Descarca Formularul 230

 

Etapele redirecționării  până la 3,5% din impozitul anual datorat

 1. Completați formularul 230 Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 3,5 % din impozitul anual datorat”:
  1. Completează cu datele personale, (punctul I) exact ca în buletin, cu majuscule;
  2. Semneazǎ formularul (partea stangă jos) şi returnează-l la mine (restul rubricilor, vor fi completate de cǎtre organul fiscal competent).
 2. Originalul: trebuie direcţionat către noi. Ne contactaţi în momentul când îl aveţi completat şi discutăm varianta cea mai convenabilă pentru dumneavoastră pentru a ni-l trimite. Fie venim noi să-l luăm de unde ne indicați, fie ni-l trimiteți prin poştǎ/curier.
 3. Ne vom ocupa noi  de depunerea la ANAF,  prin Asociaţia Bianca Ofelia.
 4. Deoarece este un proces mai amplu, ar fi de dorit ca formularele să fie depuse cât mai repede. (data limită este 1 martie a.c, până când pot ajunge la noi ).
 5. Aveți obțiunea să ne susțineți pentru o perioadă de 2 ani, bifând căsuța Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani”– se bifează în cazul în care contribuabilul solicită prin cerere distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat pentru același beneficiar pentru o perioadă de 2 ani. Solicitarea poate fi reînnoită după expirarea perioadei de 2 ani.

 

Formularul 230  mai poate fi depus astfel:  

 1. Direct la registratura organului fiscal de care aparţineţi (pânǎ în 15 martie a.c).
 2. Cererea se poate depune și on-line, prin intermediul serviciului ANAF “Spațiul privat virtual” disponibil la adresa: https://pfinternet.anaf.ro

 

Important!

 • Persoanele care desfășoară activități independente pot depune formularul –Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuții sociale datorate de persoanele fizice, personal la ANAF-ul aferent adresei din cartea de identitate.
 • Pensionari pot redirecționa doar cei care au încasat pensie mai mare de 2000 lei/luna.
 • DE REȚINUT!   ANAF va trimite acasă o scrisoare prin care informează contribuabilul că a completat formularul în beneficiul Asociației Bianca Ofelia. Nu este necesar un raspuns către ANAF, decat în cazul în care NU a completat formularul!

 

Fondurile obținute din cei 3,5% redirecționați către noi le folosim exclusiv pentru a o ajuta pe Bianca în procesul de dobândire a abilităților necesare îmbunătățirii calității vieții ei. Dacă doriți să fiți la curent cu evoluția stării Biancăi de sănătate, vă invităm să vă abonați la  pagina de Facebook: https://www.facebook.com/biancaofeliarosca/ pe care am creat-o pentru susținătorii noștri.

 

Ne puteți contacta oricând pentru detalii.

Vă mulțumim anticipat și pentru susținerea din acest an!

 

Aura Florentina Roșca

Asociația Bianca Ofelia

 

Descarca Formularul 230

 

Implica-te astazi si doneaza

 

Doneaza direct in contul nostru cu mențiunea “donatie”:

Asociatia:  BiancaOfelia
Banca:  Libra Internet Bank – Sucursala Camil Ressu
Cont bancar:  RO54BREL0002000915920100
C.I.F:  34401147

 

Ne puteti contacta oricând pentru detalii.

Vă multumim anticipat pentru sustinere!

Aura Florentina Rosca
Asociatia Bianca Ofelia